В Україні яскраво порівняли ДНР і справжню державу: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні яскраво порівняли ДНР і справжню державу: опубліковано відео

В Україні яскраво порівняли ДНР і справжню державу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер і копірайтер Ярослав Матюшин назвав причини, з яких так звана ДНР не може стати справжньою республікою.
Про це він розповів у відеоблозі на ONLINE.UA.
"Ось, дивіться: Маріуполь - це Донбас, нехай хоч адміністративно. Приазов'я не вважає себе Донбасом, але окей, адміністративно ми до нього відносимося. Донбас. Південний Схід? Південний схід. Російськомовний? Російськомовний. Куди вже південносхідніше і російськомовніше, сорі. Проте. Наші пенсіонери, наші соціально незахищені верстви населення, вони не виїжджають нікуди для того, щоб оформити собі пенсію і отримати її. Вона їм виплачується. У нас працюють українські пенсії, у нас працюють українські соціальні гарантії", - каже він.
"Люди ходять на роботу в українському місті, отримують зарплату українську, в українських же гривнях. Так, у нас працює правоохоронна система, починаючи від міліції і закінчуючи судами. Тобто у нас зберігається мирний уклад держави, яка відбулася", - додав Матюшин.
"І, навпаки, в цій ДНР, де вони хизуються і кажуть, що у них все добре, їх пенсіонери приїжджають до нас на пенсійні тури і на гастро-тури, вибудовуючи черзі в наших супермаркетах. Адже, фактично, люди можуть пі***ти про що завгодно, вони можуть вішати собі ВКонтакте на аватарку георгіївську стрічку, вони можуть собі в групі ВКонтакте «Маріуполь шторм» писати, що Маріуполь - російське місто, і ми - «не Україна" тощо тощо. Але, насправді, люди голосують за українство не на фейковому референдумі, не на якомусь голімому ксероксному плебісциті. Навіть виказуючи орально, усно, свою ненависть до України, люди, однак, голосують за неї. Голосують тим, що залишаються тут" , - розповів блогер.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Яркий пример поражения ДНР и России.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?