Українцям пояснили, чому Росія і бойовики програли перегони з Заходом: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям пояснили, чому Росія і бойовики програли перегони з Заходом: опубліковано відео

Українцям пояснили, чому Росія і бойовики програли перегони з Заходом: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Росія безнадійно програє гонку з Заходом, який призначила противником сама собі, і точно так же бойовики на Донбасі не мають шансів перемогти Україну.
Про це розповів активіст Ярослав Матюшин в своєму блозі на ONLINE.UA.
«Росія веде вікову суперечку про свою велич, обравши собі в антагоністи, призначивши сама собі в антагоністи найкрутішу державу наразі на Землі - США», - підкреслив він.
За словами блогера, «ми майже століття чуємо про те, що долар завтра завалиться, фінансова система - це мильна бульбашка, США загнивають, Захід розпадається...».
«Але, хлопці, найголовніший показник - це співвідношення еміграції до імміграції (людей, які виїхали з країни і в'їхали в неї - Ред.). За всі ці роки, за 25 років останніх, скільки росіян емігрувало в США, на умовний Захід, грубо кажучи? Мільйони. І скільки громадян США іммігрувало в Росію? Їх можна перерахувати на пальцях двох рук, і про кожного з них російські телеканали знімають сюжет, тому що це, ну, реально, такі смішні фріки», - пояснив Матюшин.
Блогер зазначив також, що Росія програла цю цивілізаційну гонку - ще з самого старту.
«По Берліну і по Токіо не їздять машини, зроблені на цьому, хай Бог милує, жигулівському автозаводі в Тольятті. За російськими смартфонами нового покоління не шикуються ажіотажні черги. А найголовніше - люди вибирають, як і риба, де глибше. Тобто це такий іхтіологічний показник, де добре, а де погано, який, власне, відмінно перекриває всі елементи пропаганди і цієї масової шизофренії і побєдобесія», - нагадав він.
За словами Матюшина, те ж саме відбувається і з ДНР.
«Те ж саме з ДНР. Порівняйте - ось він Донецьк, ось Новоазовськ, ще ближче, 40 кілометрів від Маріуполя. І ось Маріуполь. Куди люди приїжджають за пенсіями? Куди люди приїжджають скупитися? Звідки люди не їдуть? До Маріуполя. Чому? Тому що він український», - резюмував блогер.



Повний текст  блога читайте на ONLINE.UA: Яркий пример поражения ДНР и России.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?