Обама на прощанні з журналістами кинув мікрофон: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама на прощанні з журналістами кинув мікрофон: опубліковано відео

Обама на прощанні з журналістами кинув мікрофон: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Президент США Барак Обама, який раніше пояснив, чого боїться президент РФ Володимир Путін, під час своєї прощальної вечері з пулом журналістів Білого дому показово кинув мікрофон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
«Я хочу завершити мій фінальний спіч на вечері з журналістами, сказавши дякую. Я дуже гордий тим, що ми зробили. Це була честь, працювати пліч-о-пліч поруч з вами, щоб посилювати демократію», - сказав він.
Після цього президент США в жартівливому жесті підніс до губ два пальці і ​​кинув мікрофон.


Крім того, в ході вечері з журналістами Обама натякнув, що переможцем гонки за президентське крісло в США вважає кандидата від "демократів" Хіларі Клінтон.
"У наступному році хтось інший стоятиме тут, на цьому самому місці. Можна тільки здогадуватися, ким вона буде", - пожартував він.
Відзначимо, що Клінтон - єдина жінка, яка претендує на президентське крісло в США.
Дістався жарт від Обами і іншому лідеру гонки - "республіканцеві" Дональду Трампу. Нинішній глава Білого дому висміяв зовнішньополітичний досвід Трампа, нагадавши про конкурс "Міс Всесвіт", яким володіє мільярдер.
"Істеблішмент республіканців скептично ставиться до того, що він, швидше за все, буде їхнім кандидатом. Вони кажуть, що у нього не вистачає досвіду у зовнішній політиці... Справедливості заради, він провів роки, зустрічаючись з лідерами з усього світу: Міс Швеція, Міс Аргентина, Міс Азербайджан та інші", - додав американський президент.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Обама зробив гучну заяву про російську загрозу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?