В оточеному центрі Одеси шукають вибухівку: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В оточеному центрі Одеси шукають вибухівку: опубліковані фото

В оточеному центрі Одеси шукають вибухівку: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

З'явилася інформація про мінування на Куликовому полі  в Одесі, де пророкували збройні провокації до 2 травня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника глави Міністерства внутрішніх справ Зоряна Шкіряка.


Інформація про мінування надійшла з анонімного дзвінка в "102" о 7:55 ранку. Не виключено, що дзвінок є черговою провокацією сепаратистів.


"На місце негайно виїхали вибухотехніки та слідчо-оперативна група Нацполіціі. Там знаходиться і начальник ГУНП в Одеській області Георгій Лорткіпанідзе. Здійснюються всі необхідні заходи для перевірки цієї інформації", - написав радник глави МВС.


Також Зорян Шкіряк зазначив, що підрозділи Національної поліції і Національної гвардії України налаштовані рішуче, і в разі збройних провокацій, сепаратистів очікує жорстка відповідь.


"Тому ще раз хочу остудити "гарячі голови" і раджу не грати з вогнем - негайно отримаєте по зубам", - заявив він.


Також радник глави МВС повідомив, що в охороні правопорядку в Одесі 2 травня 2016 року задіяно понад 3 тис осіб, включаючи членів полку спеціального призначення Нацгвардії "Азов" і спецпідрозділ антитерору СБУ "Альфа".


Заступник спікера Нацполіціі Одеської області Віктор Вдовін заявив, що на Куликове поле нікого не пускають, на місці працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група.


Як заявили в "Думській", біля двох входів з боку Італійського бульвару і вулиці Пироговській, де встановлені рамки, починають збиратися люди з квітами. На площі перебої з мобільним зв'язком.



Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилися фото бійців СБУ, які патрулюють вулиці Одеси.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?