Саакашвілі розповів, хто зірвав "чорну месу руського міра" в Одесі: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі розповів, хто зірвав "чорну месу руського міра" в Одесі: опубліковано відео

Саакашвілі розповів, хто зірвав "чорну месу руського міра" в Одесі: опубліковано відео

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі, який напередодні розповідав про загрози з боку президента РФ Володимира Путіна, підбив підсумки річниці трагедії 2 травня і зазначив, що день минув спокійно і без істотних пригод, а "чорна меса руського міра" не вдалася.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook губернатора.
«Одесити показали приклад толерантності, миру, організованості", — заявив він, подякувавши мешканцям міста за те, що вони допомогли зберегти спокій у місті.

Крім того, Саакашвілі пригадав і «столичних гастролерів», які намагалися розхитати ситуацію в місті, очевидно, натякаючи на лідерів Оппоблоку Юрія Бойко і Вадима Новінського.

«Одеса — мирне місто, і сьогодні самі одесити зірвали плани заїжджих гастролерів, столичних олігархів, людей, у деяких з котрих в одній кишені російський паспорт, які є відкритими адептами руського міра, які приїхали на приватних літаках влаштовувати тут свою чорну месу», — підкреслив він.

Губернатор додав також, що силовики продовжать чергувати у місті до закінчення 9 травня.

"Береженого Бог береже", — заявив Саакашвілі.


Варто додати, що брифінг одеського губернатора відбувався просто в центрі Одеси - біля пам'ятника Дюку Рішельє.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Грецькій площі Одеси на колінах пом'янули активістів, які загинули 2 травня 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?