Подробиці смерті Прінса: в справі сплив нарколог
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Подробиці смерті Прінса: в справі сплив нарколог

Подробиці смерті Прінса: в справі сплив нарколог
Джерело:  ТСН

Легендарний виконавець Прінс, тіло якого було знайдено 21 квітня, за день до смерті повинен був зустрітися з лікарем-наркологом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Таку заяву зробив адвокат Вільям Маузі, який пов'язаний з розслідуванням причин смерті співака. За словами адвоката, Прінс страждав залежністю від знеболюючих препаратів, і зустріч з наркологом Хоральдом Корнфілдом повинна була допомогти впоратися зі хворобою.
За словами Маузі, про те, що співак потребує допомоги лікаря, стало відомо ще 20 квітня. Однак лікар, який керує центром реабілітації Recovery Without Walls, не зміг звільнити місце в щільному графіку. Корнфілд призначив зустріч з Прінсом на 22 квітня - за день до його смерті.
Нагадаємо, зірка 90-х помер в США, у віці 57 років.
Раніше повідомлялося, що Прінс був хворий на СНІД, саме ця недуга, за припущенням ЗМІ, і могла спровокувати смерть співака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?