Українцям пояснили, навіщо Кремль знову витягнув на люди ватажка ДНР Захарченка
Категорія
Світ
Дата публікації

Українцям пояснили, навіщо Кремль знову витягнув на люди ватажка ДНР Захарченка

Українцям пояснили, навіщо Кремль знову витягнув на люди ватажка ДНР Захарченка
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда

розповів, чому російські куратори випустили в інформаційний простір ватажка бойовиків ДНР Захарченка із закликом до повстання в Одесі.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


"Інформаційна метушня в російських ЗМІ навколо річниці трагічних подій 2 травня в Одесі виглядає показовою, як і тональність ключових лідерів громадської думки. І зовсім не випадково кремлівські куратори випустили в інформаційний простір головного донецького бойовика Захарченка із закликом до повстання в Одесі, якому обов'язково прийде на допомогу "русскому міру", - вважає Магда.


Експерт зазначив, що таке інформаційне вкидання органічно поєднується з пропагандистськими розповідями про "карателів і фашистів", про яких говорять на російському телебаченні.


"Цей інформаційний перформанс органічно вплетений в канву "боротьби з карателями і фашистами", про яку говорять за кремлівським лібрето пропагандисти сепаратистів і відомі російські політологи і телеведучі", - розповів Магда.


Більше

читайте в статті Євгена Магди для ONLINE.UA: Мракобісся на службі гібридної війни Путіна: як це працює

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?