Хворі люди, але в ДНР такі потрібні: мережа кипить через нове російське відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Хворі люди, але в ДНР такі потрібні: мережа кипить через нове російське відео

Хворі люди, але в ДНР такі потрібні: мережа кипить через нове російське відео
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі шоковані відеозаписом, на якому «Школа виживання» російського міста Сургут "тренує" дітей, змушуючи повзати в грязюці, принижуючи їх і штурхаючи ногами по голові.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
У місті напередодні пройшов так званий «марш-кидок» вихованців школи виживання «Беркут» під керівництвом Руслана Вишкурцева. Групу дітей загнали в багнюку і змушували повзти, при цьому їм погрожувала людина в камуфляжі і зі зброєю.
За кадром чути дитячий плач і крики. Потрапили в кадр і матері "вихованців", на відео одна з них затягує дитину назад в болото, коли вона намагається вибратися. Керівник "школи виживання" на відео бризкає в обличчя дітям брудом, а одного з них штурхає ногою по голові.
Серед його команд також чітко чутно фразу «дістанещ кулю».


Запис прокоментували шоковані користувачі мережі.
"Готують майбутнє безмозке м'ясо для РЕЖИМУ Х ** ЛА. Виховання скотів - нелегка справа. Для російянцев з дитинства звикати го ** но сьорбати - це норма", - пише Ирина Стефанович.



"Расіянє, ви нічого спільного до слов'янського духу і до старовинного народу не маєте. Ви варвари", - написав Vinter Dax and Dark Leo.



"Коли мужик ногами брудом в обличчя їм бризкав, тим самим ніби кажучи, що ви - бруд під ногами, і більше ніхто. Навіть ворог не може так принизити, знищити. Зовсім дах поїхав у патріотів", - вважає Надежда Державина.



"Готують майбутнє м'ясо для чергової ДНР", - коментує andrey tank.



"Навіщо так принижувати людську гідність дітей? Вони ще обурюються, що їх часто батьківських прав позбавляють за кордоном. Після таких відео дітей відбирати почнуть одразу при в'їзді в будь-яку з цивілізованих країн прямо в аеропортах", - написав Igor Volf.



Нагадаємо, ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко розповів про свої враження від війни на Донбасі і засміявся після слів про вбитих дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?