Українцям розповіли про підсумки двох Майданів і перспективи третього: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям розповіли про підсумки двох Майданів і перспективи третього: опубліковано відео

Українцям розповіли про підсумки двох Майданів і перспективи третього: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Бізнесмен, засновник успішного цифрового агентства Ярослав Ведмідь розповів про підсумки двох Майданів і висловив надію, що третього не буде.
Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
"Ми були зовсім наївними в 90-х, в 2004 році ми вийшли наївними на Майдан, постояти з кульками, і кульками досягли результату. Але це навчило і нас, і владу. Ми після того, наївні, пішли по своїх офісах і думали, що щось відбудеться саме по собі, але воно не відбулося, воно призвело до того, що кредит довіри влади швидко був розпорошений, і прийшов реванш у вигляді тих же виродків, але ще більш сильних і ще більш агресивних. Вони були навчені Майданом і почали закручувати гайки", - говорить він.
"Це закручування призвело до того, що ми вдруге вийшли на Майдан. Ми вийшли вже без кульок, ми вийшли в шоломах. А при спробі нас даванути ми взялися за бруківку і за паління шин. І вийшли знову з черговою перемогою в цьому протистоянні. І вийшли також із уроком, який був даний попереднім протистоянням, що по квартирах нічого не вийде, і у себе в офісі", - додав бізнесмен.
"Тому ми зараз бачимо, що громадянське суспільство набагато мобільніше, агресивніше, якщо завгодно, сильніше, могутніше впливає на процеси в країні і не відокремлює себе зараз від змін. Це дуже велика нова якість, яка з'явилася в Україні. І я б хотів, щоб обійшлося без третього Майдану, тому що, в моєму переконанні, це буде щось, що нас зруйнує", - розповів Ведмідь.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Война в Украине будет долго, а нам нельзя сидеть в песочнице.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?