Порошенко оголосив рішення щодо помилування російських ГРУшників
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко оголосив рішення щодо помилування російських ГРУшників

Порошенко оголосив рішення щодо помилування російських ГРУшників
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко розповів, що готовий підписати документи про помилування  двох утримуваних російських ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва, як тільки вони надійдуть.


Про це він заявив на Всесвітньому гуманітарному саміті в Стамбулі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента.


Порошенко зазначив, що готовий зробити все, що в його повноваженнях, для повернення в Україну незаконно засудженої в Росії української льотчиці Надії Савченко.


"Я готовий використовувати будь-які свої конституційні повноваження для того, щоб повернути Надію додому. Тому якщо таке звернення надійде, я негайно скористаюся цим. І можу вам відкрити таємницю, що під час сьогоднішніх переговорів значна частина часу буде присвячена, в тому числі, і питанню Надії Савченко ", - розповів президент.


Також він додав, що це може статися "до кінця місяця".


Як повідомляв ONLINE.UA,  станом на 18 травня до Міністерства юстиції України не надійшло документів про помилування ГРУшників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?