Багато хто хотів полетіти з Порошенком: в Ростові розповіли смішну історію
Категорія
Україна
Дата публікації

Багато хто хотів полетіти з Порошенком: в Ростові розповіли смішну історію

Багато хто хотів полетіти з Порошенком: в Ростові розповіли смішну історію

Після повернення льотчиці Надії Савченко в Україні з'явилася кумедна історія з Росії про те, як звичайні росіяни обговорювали приватне прибуття президента України Петра Порошенка до Ростова для звільнення українки, про яке говорили російські ЗМІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського музиканта і журналіста Дениса Третьякова.
«З ранку в місті стало відомо, що український президент Порошенко прилетить в Ростов забрати навідницю Савченко (російська пропаганда стверджує, що Савченко була артилерійською навідницею в зоні АТО - Ред.). Першими про це, як водиться, заговорили в м'ясних рядах на центральному ринку», - зазначив журналіст.
Також він додав, що «знаючі люди, які торгували шашличною вирізкою і тому мали кращих інформаторів в місті, серед іншого, обговорювали сміливість українського президента і безперечну цінність навідниці».
«Наш би так не зміг, - говорили вони. - Ризиковий фраєр. - Так, - кивали бувалі, - хорошу навідницю вдень ​​з вогнем не знайдеш. Немає нині досвідчених «суфлерів», всі ссучилися давно», - написав він.
Крім того, за словами Третьякова, другим предметом обговорення стала місткість літака українського лідера.
«Великий же напевно літак, - міркували громадяни. - Невже тільки одну її забере, а решта як?» - дивувалися ростовці.
Музикант зазначив, що «багато хто хотів полетіти з Порошенком і сперечалися, як проникнути на борт, пропонувалися різні варіанти, аж до підкупу пілотів».
У той же час багато людей поставилися до вчинку Порошенка більш стримано.
«- Ну, не факт, що літаком, може він на поїзді приїде, або на машині. Є ж у нього бронемобіль? - Кажуть, забере він Савченко і всіх ростовських злодіїв за списком, а наші разом їх біля кордону і зіб'ють. Покладуть скопом в братську могилу і спишуть на грозу. - Так, не дадуть йому злетіти. В аеропорту біля стели розстріляють як військового злочинця - запевняли треті», - додав він.
На закінчення Третьяков додав: «Потім пішов сильний дощ і всі знавці розійшлися по домівках».



Як повідомляв ONLINE.UA, 25 травня а українка російських ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова відправили в Росію, а українка Надія Савченко змогла вилетіти до Києва.
Головні подробиці повернення Надії Савченко в Україну дивіться на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?