Гребенщиков не проти виступити в Криму і ДНР: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гребенщиков не проти виступити в Криму і ДНР: опубліковано відео

Гребенщиков не проти виступити в Криму і ДНР: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський музикант, співак і гітарист рок-групи «Акваріум» Борис Гребенщиков заявив, що він не проти виступів в анексованому Росією Криму та окупованому проросійськими бойовиками Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube.
"Які переконання можуть перешкодити виступу? Я зустрічав багато людей, які кличуть нас до Криму, вони ні в чому не винні. Якщо буде можливість і нас запросять, ми обов'язково приїдемо", - сказав музикант.
Гребенщиков підкреслив, що справа не в політиці. Говорячи про можливі виступи в окупованих Луганську і Донецьку, він сказав, що питання в тому, щоб влаштувати концерт.
"Питання в тому, щоб влаштувати концерт. Тому що всі махають шаблями, шаблями махати всім охота, а влаштувати концерт ніхто не береться", - зазначив співак.


Нагадаємо, концерт рок-групи "Акваріум" Бориса Гребенщикова в Хабаровську перенесли на три дні пізніше запланованої дати через тиск влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?