Юрій Шевчук вівдверто висловився про Путіна і Росію: опубліковане відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Юрій Шевчук вівдверто висловився про Путіна і Росію: опубліковане відео

Юрій Шевчук вівдверто висловився про Путіна і Росію: опубліковане відео
Джерело:  YouTube

Лідер групи ДДТ, легендарний російський музикант Юрій Шевчук  висловив свою думку щодо президента РФ Володимира Путіна, який здалеку сприймається багатьма як герой, що підняв Росію і зробив багато добрих справ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Шевчука, опубліковану на youtube.

«У Німеччині та інших країнах, де багато російськомовної публіки мешкає ... багатьом здається здалеку, що Путін це дійсно така людина, герой, який думає про російське поле у світі, і який встав на захист країни, і який підняв Росію, і який, взагалі-то багато хорошого робить, і Росія встає з колін», — розповів музикант.

За його словами, Путіна за це "багато хто поважає, але, зрозумійте, це інший погляд здалеку».

«Здалеку, і це погляд, між ним і об'єктом вашим дуже багато туману, хлопці. Туману і міфології. По-перше, ви усі дивитесь «Перший канал», ви усі дивитесь зомбоящик, де, безумовно, члени уряду нашого показані з найкращого боку», — додав він.

У той же час Шевчук підкреслив, що, «коли ви живете у Росії, де-небудь у Тулі, у Челябінську, у Тамбові, у Сибіру, у Пермі, у Санкт-Петербурзі, бродите вулицями, спілкуєтесь з бюрократією – я би вам радив усім пожити на фронті цього життя, не здалеку спостерігати».
«На фронті цього життя, який проходить вулицями, під'їздами, кабінетами чиновників. Тоді ви просто побачите реальне життя», — зазначив він.



Музикант додав, що «живучи всередині країни ви б побачили дуже багато проблем, які бачимо ми».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Юрій Шевчук закликав не довіряти опитуванням, які проводяться у Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?