Я не дам вам забути про полеглих: з'явилося відео виступу Савченко в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Я не дам вам забути про полеглих: з'явилося відео виступу Савченко в Раді

Я не дам вам забути про полеглих: з'явилося відео виступу Савченко в Раді
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко в свій перший робочий день у Верховній Раді виступила перед парламентаріями і заявила, що не дасть їм забути про тих, хто загинув за Україну на Майдані і продовжує гинути за неї на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube.
Вона почала виступ з подяки всім, хто за неї боровся.
"Я повернулася і не дам вам забути, тим, хто сидить в кріслах Верховної Ради, про тих хлопців, які починали лягати за Україну на Майдані і продовжує зараз вмирати за неї на Донбасі", - сказала Савченко.
Вона також виконала гімн України і зняла свій портрет з вимогою про її звільнення з трибуни Верховної Ради і повісила туди плакат з обличчями загиблих бійців АТО.
"Я знімаю свій портрет і вішаю портрет бійців, загиблих, щоб вони дивилися вам (депутатам - ред.) в очі", - зазначила вона.
(Дивіться виступ Савченко з 1 хв 30 сек).


Раніше лідер російських націоналістів і організатор "Російських маршів"Дмиро Дьомушкін розповів, чому повернення Надії Савченко в Україну - не перемога президента РФ Володимира Путіна.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?