На звільненому Донбасі стався інцидент з мером міста і прапором Росії: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На звільненому Донбасі стався інцидент з мером міста і прапором Росії: з'явилося фото

На звільненому Донбасі стався інцидент з мером міста і прапором Росії: з'явилося фото

У Дружківці Донецької області під час заходів, приурочених до  Дня Конституції України, один з місцевих жителів розтягнув прапор Росії за мером Валерієм Гнатенко, звинувативши його в такий спосіб в сепаратизмі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активіста Петра Чумакова.
Учасники протесту відзначили, що сама акція не носила російський характер.
"Російський прапор знову в Дружківці. Сьогодні під час урочистого заходу з участю губера він з'явився за спиною у мера. І це були не сепари", - написав Чумаков.





"Ця людина піднімала російський прапор, ДНРівській прапор піднімала. А на даний момент вона покладає квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку. Ця людина не заслуговує цього, ця людина зрадник, ця людина, яка зрадила Батьківщину і яка перебуває при владі", - заявив Анатолій Водолазький, один з учасників заходу.


На заході був присутній і голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.
Раніше Гнатенко подав до суду проти місцевої активістки Ірини Кирикової, яка неодноразово звинувачувала його в сепаратизмі і співпраці з бойовиками ДНР, на що в своїх доводах посилалася на фото і відеоматеріали. Судові засідання тривали з січня по квітень 2016 року. Гнатенко на розгляді справи не був, а в його заяві була виявлена ​​помилка. Всі запрошення брати участь в ініційованому ним судовому процесі, мер Дружківки залишав без відповіді. 8 квітня на черговому засіданні суд вирішив залишити справу Ірини Кирикової без розгляду і закрити її через те, що заяву подано з порушеннями вимог, які так і не були усунені.
Як повідомляв ONLINE.UA,  до двадцятиріччя прийняття Конституції України в мережі представили веселу серію фотожаб Конституції від українських політиків.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?