Журналіст показав справжнє ставлення жителів Донбасу до ДНР: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналіст показав справжнє ставлення жителів Донбасу до ДНР: з'явилося відео

Журналіст показав справжнє ставлення жителів Донбасу до ДНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В так званій ДНР  місцеві жителі зовсім не мають любові до своєї нової «влади» і до "Новоросії", вони стурбовані виключно виживанням, вважає журналіст і блогер Денис Казанський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Дениса Казанського.


«Скажу по секрету, що деякі журналісти, що працюють зараз на рупори ДНР, у вільний від основної роботи час іноді підробляють і в українській журналістиці. Їсти-то хочеться. А акредитація "міністерства інформації" дає деяку гарантію, що тебе не заметуть на вулиці з відеокамерою за шпигунство», - написав Казанський.


Він також опублікував відео, на якому зображений фрагмент свіжого опитування жителів Донецька.


«Пенсіонерка обожнює Ахметова за те, що той видає їй продуктові набори. "Тільки Рінат нас любить! Він один тільки нам дає. А інший що, не може дати?" - ось це реальне кредо переважної більшості людей, які сьогодні живуть в Донецьку», - пише Казанський.


«Ніякою «Новоросією» там не пахне навіть. Ніякої любові до ДНР немає і в помині. Жебраки люди банально чекають, хто дасть подачку побільше. Хто більше "може дати", той і більше любить», - вважає Казанський.


«Пенсіонери, у яких шахраї і злодії з Партії регіонів роками крали мільярди, тепер обожнюють олігарха, який був одним із стовпів цієї партії. Обожнюють за подачки», - пише журналіст.



Як повідомляв ONLINE.UA,  жителі тимчасово окупованого Донецька основну частину доходів витрачають на продукти харчування, при цьому ціни для простих людей непомірно високі.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?