Путін відкрито заявив, чого хоче на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін відкрито заявив, чого хоче на Донбасі

Путін відкрито заявив, чого хоче на Донбасі
Джерело:  ТАРС

Президент РФ Володимир Путін

заявив, що для закінчення війни на Донбасі Україна повинна вести прямий діалог з бойовиками.


Про це він сказав у ході виступу на нараді послів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Путін запевняє, що Росія готова до співпраці з США і з учасниками "нормандської четвірки" (в яку входять РФ, Німеччина, Франція, Україна); він також заявив, що РФ хотіла б бачити в Україні "доброго сусіда, передбачуваного, цивілізованого партнера, що живе в мирі, перш за все, з самими собою".


"Ми щиро бажаємо, щоб врегулювання української кризи було досягнуто якомога швидше, - підкреслив Путін. - Але для цього в Києві повинні нарешті прийти до розуміння неминучості прямого діалогу з Донбасом - з Донецьком і Луганськом, до необхідності виконання своїх зобов'язань за мінським комплексом заходів , причому в усій їх сукупності".


Також він назвав "неприпустимим затягування української кризи та наполегливе бажання звинуватити в цьому кого б то не було, перш за все Росію". "Це призведе до погіршення і без того нездорової ситуації на європейському континенті", - заявив Путін.


Президент РФ в черговий раз заявив, що два роки тому в Україні відбувся "внутрішній конфлікт".


Як повідомляв ONLINE.UA, приватна розвідка США надала дані про те, що незабаром

в оточенні Володимира Путіна відбудеться розкол

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?