У Росії коротко й чітко розкрили зміст "Кримнаша" для Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії коротко й чітко розкрили зміст "Кримнаша" для Путіна

У Росії коротко й чітко розкрили зміст "Кримнаша" для Путіна
Джерело:  Ехо Москви

Російський письменник Дмитро Глухівський заявив, що  президент Росії Володимир Путін, анексувавши Крим, викликав у російського населення підйом настрою, змусивши їх закрити очі на кризу, в якій вже другий рік перебуває країна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
"Незрозуміло, наскільки він сам, як би, дійсно, в це у все? Тобто у спорту, зрозуміло, є ідеологічна консолідуюча роль. Спорт здатний викликати певний там підйом настрою. Але як ми з'ясовуємо, анексія території суміжної держави здатна викликати набагато більшу наснагу національну і більш довгострокову. Ну, скільки ми на Сочинській Олімпіаді проїхали там? Місяць? А на Кримі, ось, люди їдуть другий рік вже", - сказав письменник в ефірі радіостанції.
За його словами, анексія Криму змусила росіян забути навіть про економічну кризу, в якій знаходиться Росія.
"Пошук ворога, перехід з мирної моделі до моделі військової, моделі військового часу, моделі мобілізаційної, це те, що працювало протягом двох років. Ми пережили падіння національної валюти в 2 рази, ми пережили істотне скорочення доходів і номінальних, і навіть реальних на душу населення і так далі. І ми, як би, ось, в цьому гарячковому якомусь пориві проживаємо, заплющивши очі, заткнувши вуха і кричачи «Ура!» при цьому, криза. Ось уже другий рік падіння... Ну, це як бойові 100 грам перед сутичкою, перед боєм, так? Ось, нас продовжують пригощати цієї сотнею грам", - зазначив Глухівський.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський шахіст і 13-й чемпіон світу  Гаррі Каспаров заявив, що диктатура Путіна абсолютна і всі процеси, які відбуваються в країні, знаходяться під його тотальним контролем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?