Вбивство в Кривому Озері: з'явилися скандальні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство в Кривому Озері: з'явилися скандальні подробиці

Вбивство в Кривому Озері: з'явилися скандальні подробиці

В ході досудового розслідування  вбивства Олександра Цукермана в Кривому Озері Миколаївської області  дії поліцейських були перекваліфіковані, в результаті чого підозрюваним змінили запобіжний захід.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Миколаївської області.


Вдалося встановити, що смерть Цукермана настала від вогнепальних поранень, а не від побоїв, через що статтю звинувачення змінили з ч.3 ст.365 на ч.2 ст.365 Кримінального кодексу України. У Миколаївському районному суді двом з трьох підозрюваних у вбивстві поліцейських обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 18 грудня 2016 роки з можливістю внесення застави в розмірі 120 тис грн.


У той же час, по діям третього поліцейського, який безпосередньо стріляв у Цукермана, статтю звинувачення змінили на ч.1 ст.115 і ч.3 ст.365 КК України (умисне вбивство, перевищення повноважень правоохоронцем), в результаті чого суд обрав йому запобіжний заход на утримання під вартою до 18 грудня без права внесення застави.


Нагадаємо, в ніч на 24 серпня 2016 року  поліцейські в Кривому Озері жорстоко побили і розстріляли місцевого жителя, 31-річного Олександра Цукермана, після чого він загинув.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Одесі ледь не повторилося події з вбивством Олександра Цукермана поліцейськими в Кривому Озері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?