Ви там безправна тварина: Хливнюк висловився про гастролі українців в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ви там безправна тварина: Хливнюк висловився про гастролі українців в Росії

Ви там безправна тварина: Хливнюк висловився про гастролі українців в Росії

Фронтмен популярного українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк розповів, що думає про артистів, які виступають в країні-агресорі, і про пересічних українців, які відпочивають в окупованому Росією Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Це не тільки питання людської гідності. Це не тільки питання - дешевка ти, яка за бабки на все готова, чи ні. Це ще й питання банальної особистої безпеки.
Тому що коли ви їдете на територію країни, яка не вважає країною вас, то ви фактично безправні з вашим паспортом", - розповів Хливнюк журналістам видання.
Музикант підкреслив, що поки не зміниться ця ситуація - з'являтися на території РФ не варто.
"Їдете ви до них співати пісні або будувати дороги - нікого це не хвилює. Ви там безправна тварина. Поки це не зміниться, їздити туди не слід, тому що потім доведеться звідкись діставати вас", - додав лідер гурту "Бумбокс".
Нагадаємо, раніше Андрій Хливнюк заявив, що музиканти групи не виступатимуть у Російській Федерації, щонайменше поки йде війна на Сході України. Лідер групи говорив, що ні за які гроші не виступатиме в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?