Путін пококетував щодо виходу на пенсію: соцмережі висміяли заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін пококетував щодо виходу на пенсію: соцмережі висміяли заяву

Путін пококетував щодо виходу на пенсію: соцмережі висміяли заяву
Джерело:  ren.tv

Президент Росії Володимир Путін у відповідь на побажання благополучно вийти на пенсію сказав, що зробить це, коли прийде час, чим розсмішив користувачів соцмереж.
Про це він заявив в ході засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай" в Сочі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Рен ТВ".
"Шановний модератор побажав мені благополучно вийти на пенсію, я теж собі цього бажаю, коли час прийде. Це дуже правильно, потрібно це зробити, але поки я ще не на пенсії, чинний керівник величезної держави. Я повинен бути стриманим, не проявляти в своїх виразах агресивності, власне кажучи, я і не думаю, що це мій стиль", - зазначив російський президент.
Такі слова Володимира Путіна викликали неоднозначну реакцію користувачів мережі. У той час як одні побажали президенту РФ якнайшвидшого звільнення з посади, інші засумнівалися, що це станеться.



ela: "Як посмів цей модератор?".


Авов Нітуп: "А ми тобі бажаємо н * Х швидше йти. Щоб не довелося вперед ногами нести".


НаТанкеНегрТанцевал: "Путін і пенсія поняття несумісні".


Сергій Маслов: "Він на неї і добу не проживе".


Левіна Світлана: "Час прийшов! Але тобі нікуди йти, Вова..."


Як повідомляв ONLINE.UA, під час виступу в Сочі

Володимир Путін також пояснив політику США щодо РФ вуличним жаргоном

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?