В оточенні Путіна знайшли аналог страшного нацистського злочинця
Категорія
Світ
Дата публікації

В оточенні Путіна знайшли аналог страшного нацистського злочинця

В оточенні Путіна знайшли аналог страшного нацистського злочинця
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський порівняв помічника  президента РФ Володимира Путіна  Владислава Суркова з нацистським військовим злочинцем, рейхсфюрером СС Генріхом Гіммлером.


Про це Піонтковський розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Це людина, яка сиділа по ліву руку від Путіна на останній зустрічі нормандської четвірки в Берліні. По праву руку сидів міністр закордонних справ Лавров, наш Ріббентроп. Якщо продовжувати аналогію, то Сурков - Гіммлер (нацистський військовий злочинець, рейхсфюрер СС, - ONLINE. UA). Це військовий злочинець, якого дуже поважає Путін", - сказав політолог.


За його словами, Сурков знаходиться під санкціями ЄС, проте Путін наполіг на його присутності на переговорах "нормандської четвірки", оскільки він - його підручний у всіх справах, пов'язаних з Україною.


"Сурков в санкційних списках, але Путін наполіг під загрозою зриву зустрічі, щоб Сурков узяв участь, сидів за столом з главами держав. Це честь, якої не був удостоєний помічник Путіна із зовнішньої політики Ушаков (Юрій Ушаков, з травня 2012 - помічник Путіна, відповідає за зовнішню політику, - ONLINE.UA), який був на зустрічі, але не на перших ролях. Сурков з усіх питань, пов'язаних з Україною, - підручний Путіна номер один", - пояснив Піонтковський.


За його словами, "у Суркова немає ніяких приватних цілей в Україні".


"Сказали б любити Україну - він би любив. Сказали дестабілізувати - він дестабілізує. Сурков - дорогий найманець Путіна, який вже накоїв чимало злочинів", - резюмував експерт.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Моторолу вбили за розпорядженням Путіна - Андрій Піонтковський про "Новоросію" та цілі Кремля в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?