Гучне рішення США по Росії: у Путіна намагалися зберегти обличчя
Категорія
Світ
Дата публікації

Гучне рішення США по Росії: у Путіна намагалися зберегти обличчя

Гучне рішення США по Росії: у Путіна намагалися зберегти обличчя
Джерело:  ТАРС

Міністр закордонних справ Росії, президентом якої є Володимир Путін, Сергій Лавров, коментуючи  заборону Конгресу на співпрацю військових РФ і США, заявив, що в цьому немає нічого нового, оскільки контакти з цієї лінії обмежені механізмом запобігання інцидентів у повітрі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Щодо обмежень на контакти між військовими Росії та США, які введені американським Конгресом, то тут нічого нового немає, ще в торішньому бюджеті Пентагону містилася заборона на контакти по лінії військових відомств. Хоча в цьому законі закріплювалося право президента США дозволяти контакти по військовій лінії", - сказав Лавров.
"Стійкі контакти між російськими і американськими військовими ведуться тільки в рамках досягнутої домовленості про уникнення ненавмисних інцидентів у повітрі. Ця домовленість працює, і за загальним визнанням працює чітко і злагоджено", - додав він.
У той же час чиновник журиться, що немає злагодженості в реальній координації боротьби з тероризмом.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  американські журналісти заявили про компромат на новообраного главу Білого дому Дональда Трампа, який є в розпорядженні у президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?