Глава Пентагону виступив з різкою заявою на адресу Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава Пентагону виступив з різкою заявою на адресу Росії

Глава Пентагону виступив з різкою заявою на адресу Росії
Джерело:  online.ua

Глава Пентагону Ештон Картер заявив, що США не хочуть протистояння з Росією, однак допомагатимуть своїм союзникам відображати російську агресію.
Про це Картер сказав, виступаючи на форумі з питань національної оборони, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".
"Ми не прагнемо до того, щоб розглядати Росію як противника, але будемо захищати своїх союзників і світовий порядок", - зазначив глава Пентагону.
Картер звинуватив РФ в контпродуктивних діях в Сирії, агресивних намірах щодо України і країн Прибалтики. Російські провокації, які мають місце останнім часом, - "не те, що чекає світ від відповідальних учасників в XXI столітті".
Більше 25 років перед НАТО не стояло завдання займатися стримуванням на східному фланзі, але зараз стоїть, підкреслив Картер.
Він також наголосив на необхідності зміцнення збройних сил, для того щоб було розуміння: "якщо вони почнуть війну, ми її виграємо".
Як повідомляв ONLINE.UA,  Конгрес США заборонив оборонному відомству країни, Пентагону, військове співробітництво з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?