З'явилося відео нової заяви Путіна, яка розбурхала мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео нової заяви Путіна, яка розбурхала мережу

З'явилося відео нової заяви Путіна, яка розбурхала мережу
Джерело:  NTV

У мережі з'явилося відео інтерв'ю, в якому  президент Росії Володимир Путін заявив, що спроби встановити однополярний порядок в світі провалилися, і баланс на світовій арені відновлюється, чим викликав гнів користувачів
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео НТВ.
"Ситуація змінюється. І я думаю, ні для кого вже не секрет, всі і так бачать, що вже багато наших партнерів воліють самі звертатися до принципів міжнародного права, тому що баланс в світі поступово відновлюється. Спроби створити цей однополярний світ не затвердилися", - сказав Путін в інтерв'ю ведучій програми "Підсумки тижня" Іраді Зейналовій.
Читайте також: Путін-"футболіст" викликав сміх у мережі: опубліковано фото
Путін також заявив, що "арабська весна" і її негативні наслідки для регіону стали можливі через нібито відмови ключових країн світу слідувати нормам міжнародного права на догоду своїм геополітичним інтересам.
( Дивіться заяву Путіна з 10. 46)



Як повідомляв ONLINE.UA,  російський політолог Андрій Піонтковський, аналізуючи звернення Володимира Путіна до Федеральних зборів, заявив, що президент Росії програв Четверту світову війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?