Лорак записала пісню з підопічним пропутінського співака: опубліковано аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лорак записала пісню з підопічним пропутінського співака: опубліковано аудіо

Лорак записала пісню з підопічним пропутінського співака: опубліковано аудіо
Джерело:  YouTube

Українська  співачка Ані Лорак  і російський реп-виконавець Матвій Мельников, відомий під псевдонімом Мот, презентували пісню "Сопрано".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал BlackStarTV.
Спільний трек з'явився на каналі російського лейблу звукозапису Black Star Inc., засновником і продюсером якого є репер Тіматі. Відзначимо, з 2013 року Мот є артистом лейбла.
До слова, Тіматі, якому заборонений в'їзд в Україну, у 2015 році вирішив привітати президента Росії Володимира Путіна з днем ​​народження кліпом, що вихваляє главу РФ. Репер написав пісню, а потім зняв кліп на власні гроші.
Мот у своєму Instagram подякував Ані Лорак за співпрацю.
Читайте також: Пропутінський співак шокував фото маленької дочки зі зброєю в руках
"Душа. Нерви. Почуття. Голос. Коли все це сплітається воєдино, то народжуються такі пісні. Дякую Ані Лорак за цей сильний дует!", - написав він.


"Сопрано" - ліричний сингл про приречену любов, де відносини на розломі і відновити їх вже неможливо. "Не можу дихати, серце знає, як хочу кричати, що це означає. Тільки ми одні на цьому світі. Вірили в любов, любов навіки", - говорить про пісню Ані Лорак.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ані Лорак заспівала в рамках музичного фестивалю "Різдво на Роза Хутір" у Сочі, який був організований продюсерським центром Григорія Лепса за підтримки пропагандистського Першого каналу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?