13 серіалів червня, які не можна пропустити
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

13 серіалів червня, які не можна пропустити

13 серіалів червня, які не можна пропустити
Джерело:  online.ua

Початок літа виявився багатим на телепрем’єри. Серед нових серіалів та продовжень можна знайти практично будь-який жанр: від романтичних комедій до жахів та фантастики. До того ж новинки в червні слід очікувати ледь не щодня, повідомляє ONLINE.UA.

1 червня – «Болотна тварюка»

Південь США, Луїзіана. Загадкова та небезпечна хвороба загрожує всьому людству. Мікробіолог Еббі Аркейн намагається з’ясувати причини її появи, закохується у вченого, але незабаром тоне в зараженому болоті і стає монстром. Серіал знятий за мотивами коміксу Vertigo видавництва DC Comics.

2 червня – «Американська принцесса»

Наречений Аманди зраджує їй в день весілля. За кілька тижнів скривджена дівчина опиняється на ярмарку в товаристві середновічних реконструкторів. І хоча тут не працює мобільний телефон, а люди навколо носять дивні костюми епохи Відродження, Аманда розуміє: це саме те, чого їй не вистачало.

2 червня – «Країна Різдва»

Щоб жити вічно, Чарлі Менкс харчується душами дітей. Але у нього на шляху раптово встає молода художниця Вікторія, яка має надприродні здібності. Драма та великобюджетні жахи від телеканалу AMC.

2 червня – «Підприємство «Божий дар»

Щоб «піднятися», Джеймсу всього лише потрібно пограбувати церкву місцевого пастора. Однак святий отець, як і його дружина Ліліан, не такі вже й простаки, і самі можуть залишити без гроша.

Кримінальна драма від творця «Патріота» Стіва Конрада з характерним смаком американської глибинки.

7 червня – «Міські історії»

Мері Енн повертається в Сан-Франциско до колишнього чоловіка і дочки, яких вона покинула 20 років тому заради кар’єри. У неї криза середнього віку, спровокована надто ідеальним життям в Коннектикуті. Однак життя весь цей час не стояло на місці: Мері Енн зустріне як старих друзів, так і нових незвичайних мешканців.

«Міські історії» – дуже політкоректна романтична драма від Netflix з Еллен Пейдж в ролі дочки Мері Енн.

14 червня – «Los Espookys»

Серіал від творців «Портландії». Але замість Орегону тепер в центрі уваги Мехіко. Шість півгодинних серій божевільної іспаномовної комедії від HBO.

14 червня – «Джетт»

Джетт вийшла з в’язниці, пообіцявши назавжди покинути своє кримінальне минуле і зайнятися вихованням дочки. Але такого «фахівця» місцеві кримінальні боси аж ніяк не хочуть відпускати…

14 червня – «Надто старий, щоб померти молодим»

Чудовий серіал для любителів нео-нуара. Похмурий Лос-Анджелес, невдаха-детектив, який застрелив не ту жінку і потрапив в гангстерські війни. Просочена тютюновим димом кримінальна драма від Amazon Prime.

16 червня – «Місто на пагорбі»

Бостон, 90-ті роки. У місто приїжджає чорношкірий прокурор з велики планами побороти корупцію і зупинити злочинність. Історія заснована на реальних подіях, так званому «Бостонському диві».

16 червня – «Ейфорія»

Підліткова драма від телеканалу HBO, рімейк однойменного ізраїльського серіалу. Життя тинейджерів в світі наркотиків, сексу, соціальних мереж та непростих стосунків.

17 червня – «Гранд Готель»

Багата родина володіє елітним готелем в Майамі. І поки глава сім'ї займається бізнесом, його дружина і діти купаються в розкоші. Але за зовнішнім лоском ховаються скандали, борги і брудні секрети. Адаптація популярного іспанського шоу, яка перенесла події з початку XX століття в наші дні.

30 червня – «Найголосніший голос»

Мінісеріал про Роджера Ейлса, американського медіамагната і засновника Fox News. Політика, журналістика, бізнес: серіал заснований на біографічній книзі-бестселері, у головній ролі Рассел Кроу.

30 червня – «Тура»

Міфанві Томас прокидається на лондонському мосту, нічого не пам'ятаючи про себе. Навколо неї тіла мертвих людей. Згодом Міфанві дізнається, що вона –співробітник британської спецслужби, яка займається людьми з надприродними здібностями. Тепер їй належить з'ясувати: хто позбавив її пам'яті і для чого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?