100 мільйонів і Кремлівський палац: Газпром відзначає великий ювілей
Категорія
Світ
Дата публікації

100 мільйонів і Кремлівський палац: Газпром відзначає великий ювілей

100 мільйонів і Кремлівський палац: Газпром відзначає великий ювілей
Джерело:  РІА Новини

16 лютого прийдешнього року одна з найбільших енергетичних компаній планети «Газпром» відзначатиме своє 25-річчя. Подробиць заходу поки немає, відомо лише, що святкування відбуватиметься в Державному кремлівському палаці. Про це повідомляють РІА Новини, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Росія ветувала резолюцію Радбезу ООН щодо розслідування хіматак у Сирії

Майже п'ять років тому, коли холдинг відзначав 20-річний ювілей, на заході були присутні зірки російської та світової естради, а саме свято обійшлося корпорації в 2 мільйони доларів США. На цей раз карти не розкривають, однак зрозуміло, що холдинг не змусить своїх гостей нудьгувати.

Відзначимо, що за останні півтора року загальний дохід членів правління «Газпрому» впевнено знизився. Перший спад стався в 2016 році. У нинішньому ж році дохід компанії також знизився, скоротившись до 1,35 млрд рублів за перше півріччя. Половина акцій компанії належить державі, а газотранспортна система протяжністю в 171 тис. Кілометрів, що належить «Газпрому», є найбільшою на планеті.

Як повідомляв ONLINE.UA, Forbes назвав найбільш оплачуваних молодих знаменитостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?