107-річна бабуся, яка перемогла COVID-19, нарешті озвучила свій секрет довголіття
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

107-річна бабуся, яка перемогла COVID-19, нарешті озвучила свій секрет довголіття

107-річна бабуся, яка перемогла COVID-19, нарешті озвучила свій секрет довголіття
Джерело:  online.ua

Найстарша жінка, яка змогла перемогти коронавірусну інфекцію у Великій Британії, нарешті вирішила розповісти про свої секрети довголіття. 107-річна Анжела Хатор відверто зізналася, що залишається здоровою завдяки двом простим звичкам -  вона щоденно їсть апельсин та радіє кожній миті життя. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Daily Mail.

Відважній бабусі, якій вдалося пережити як світові війни, так й іспанську епідемію грипу у 1918 році, минулого тижня виповнилося 107 років. У квітні поточного року старенька заразилася коронавірусом і ледь не померла. Тоді вона навіть покликала доньку у лікарню, щоб попрощатися з нею. Оданк Анжела Хатор змогла подолати інфекцію та одужати.

"Мені сказали, що це (смерть матері, – ред.) може статися будь-яку хвилину. Враховуючи вік мами, я до цього якось підготувалася. Але коли я побачила її, вона виглядала жахливо – вона була білою, як простирадло", - розповідає донька Анжели, Поліна.

За словами самої бабусі, щоб залишатися здоровою, вона щодня з'їдає один свіжий апельсин. Окрім того, Анжела згадала своє життя під час "іспанки". За її словами, люди продовжували жити без змін і не було карантинних обмежень, як сьогодні.

"Ми просто продовжили жити, як завжди. Люди ходили на роботу. Не так, як сьогодні… Без масок", - розповіла 107-річна жінка.

Анжела зізналася, що дуже боялася початку депресії після пандемії коронавірусу.

"Я боюся, що це буде так само погано, як в 1930-ті", – зазначила бабуся.

Раніше  ONLINE.UA розповідав, що співачка Ріанна пожертвувала у різноманітні благодійні фонди мільйони доларів, щоб врятувати життя людей під час пандемії, а також жорстко розкритикувала бездіяльність Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?