11 бійців ОМОНу Росгвардії відмовилися воювати з Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

11 бійців ОМОНу Росгвардії відмовилися воювати з Україною

11 бійців ОМОНу Росгвардії відмовилися воювати з Україною
Джерело:  online.ua

Російським журналістам вдалося дізнатися, що у РФ силовики дедалі частіше починають відмовлятися їхати воювати в Україну. Цього разу стало відомо, що 11 бійців ОМОНу Росгвардії в Хакасії також відмовилися виконувати наказ, ба більше, вони навіть звинуватили керівництво у халатності.

Джерело: росЗМІ

11 бійців ОМОНу Росгвардії не захотіли їхати на війну в Україну

Російські силовики не лише відмовилися виконувати наказ щодо перетину кордону України та приєднання до "спецоперації", але й розповіли, що вони насправді думають про це. Також силовики вказали своєму керівництву на те, що цей наказ є злочинним та відмовилися його виконувати, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що спецпризначенців повернули в регіон і тепер намагаються звільнити. Зокрема, за невиконання наказу. Заявляють, що вони спочатку мали виконати наказ і лише потім можуть оскаржувати його. Однак силовики мають іншу думку та вважають, що їхнє керівництво просто прагне прикрити свою злочинну халатність.

Фото — omon-msk.ru

Поштовхом для цих 11 бійців ОМОНу Росгвардії стало розуміння того, що колона російських поліціянтів, яка 24 лютого перетнула кордон з Україною, розстріляли через 5 годин. Загинули десятки спецпризначенців, багато хто отримав поранення, дехто потрапив у полон. Серед цієї колони були загони з: Хакасії, Красноярського краю, Кемеровської області, - пишуть росЗМІ.

На переконання бійців з Хакасії, їхні колеги в Україні загинули через злочинну халатність керівництва Росгвардії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?