12-річний хлопчик в Росії здивував розумінням режиму Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

12-річний хлопчик в Росії здивував розумінням режиму Путіна: з'явилося відео

12-річний хлопчик в Росії здивував розумінням режиму Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Росії 12-річний хлопчик продемонстрував чітке розуміння суті режиму п резидента РФ Володимира Путіна, сказавши про те, що в Росії часто вбивають політиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter депутата російської Державної думи Дмитра Гудкова, який опублікував відповідне відео.
«Вибачте, а ви не боїтеся вбивства? Ну якщо ваше вбивство обставлять як нещасний випадок...? », - запитав у Гудкова 12-річний хлопчик Савелій на зустрічі російського депутата з виборцями.
«Не боїться тільки ідіот. Але боятися - не означає не робити. Важливо розуміти і приймати цей ризик, тому що кожен повинен поставити собі питання: «Якщо не я - то хто?», - відповів Гудков дитині.
Дмитро Гудков має намір знову балотуватися в Держдуму Росії від опозиційної Путіну партії «Яблуко».
Відзначимо, чергові парламентські вибори в Росії повинні пройти 18 вересня 2016 року.


Як повідомляв ONLINE.UA, на плакатах з передвиборчою агітацією в Росії, де 18 вересня мають пройти парламентські вибори, виявили цитату відомого в РФ прихильника фашизму Івана Ільїна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?