15 тисяч російських мільйонерів планують покинути РФ через поразки Кремля у війні
Категорія
Світ
Дата публікації

15 тисяч російських мільйонерів планують покинути РФ через поразки Кремля у війні

15 тисяч російських мільйонерів планують покинути РФ через поразки Кремля у війні
Джерело:  online.ua

Британським розвідникам вдалося дізнатися, що у російській бізнес-еліті та олігархічній спільноті почав стрімко посилюватися скептицизм щодо війни проти України.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

15 тисяч російських мільйонерів мають намір виїхати з РФ

Міграційні заявки дають привід припускати, що 15 000 російських мільйонерів, ймовірно, вже намагаються залишити країну. Мотиви, найімовірніше, включають як особисте неприйняття вторгнення, так і намір уникнути фінансових наслідків санкцій, накладених на Росію. Якщо цей результат продовжиться, він, ймовірно, посилить довгострокові збитки, завдані війною економіці Росії, - зазначає розвідка Великої Британії.

Окрім того, наголошується, що хоча соціологи у РФ вказують на те, що росіяни підтримують "спецоперацію", однак все одно частина населення як активно, так і пасивно демонструє свою незгоду.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Легіон свободи для Росії", набраний із росіян, майже напевно брав участь у бойових діях разом з українськими військовими. Деякі високопоставлені російські чиновники, найімовірніше, відсунуті на другий план після критики війни, - додають розвідники.

За словами Міноборони Британії, протягом останньої доби російські війська продовжували спроби набрати обертів на напрямі Попасної, звідки вони намагаються оточити сєвєродонецький котел з півдня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?