16-річна полонянка бойовиків ДНР вже на волі і зробила заяву: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

16-річна полонянка бойовиків ДНР вже на волі і зробила заяву: з'явилося відео

16-річна полонянка бойовиків ДНР вже на волі і зробила заяву: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Бойовики угруповання ДНР звільнили 16-річну уродженку Донецька Валерію Мазуренко, яку затримали нібито за перевезення стікерів з символікою добровольчих батальйонів України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на аккаунт дівчини "ВКонтакте".
Після звільнення Мазуренко записала відеозвернення, в якому розповіла, як бойовики змусили її прочитати на камеру заздалегідь підготовлений текст в обмін на свободу. Також вона пояснила, що була затримана не через перевезення заборонених угрупованням матеріалів, а в зв'язку з тим, що потрапила в список людей, яким заборонено їздити на непідконтрольну територію, і за нею велося стеження протягом року.

Читайте також: Бо йовики ДНР заявили про затримання "українського шпигуна": з'явилося відео
Дівчина спростувала заяви бойовиків ДНР про те, що вона служить в лавах Цивільного корпусу "Азов". "На багатьох відео я говорила марення, яке мене просили в обмін на свободу", - підкреслила Мазуренко і додала, що вважала за потрібне сказати на камеру те, що від неї вимагали, замість того, щоб перебувати в полоні.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ДНР заявили, що готові передати українській стороні 47 військовополонених в обмін на 690 сепаратистів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?