3 травня епіцентром вогневого протистояння на Донбасі стала Авдіївка - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

3 травня епіцентром вогневого протистояння на Донбасі стала Авдіївка - штаб АТО

3 травня епіцентром вогневого протистояння на Донбасі стала Авдіївка - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Станом на 18 годину 3 травня бойовики так званих ДНР-ЛНР відкривали вогонь по позиціях українських військових 19 разів, в результаті чого постраждав один боєць АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Під час занять з бойової підготовки в зоні АТО загинув військовослужбовець

На Донецькому напрямку терористи вели вогонь з танку, мінометів 82 мм калібру, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів та великокаліберних кулеметів по Авдіївці, з мінометів 82 мм калібру та автоматичних гранатометів - по Троїцькому. В районы Пісок також зафіксували роботу ворожих снайперів.

На Приморському напрямку бойовики обстрілювали Гнутове з мінометів 120 мм калібру, Павлополь з мінометів 82 мм калібру, кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, обстріл позицій ЗСУ здійснювався в районі Широкиного з БМП і переносної реактивної системи Град-Партизан, під Водяним - з гранатометів та кулеметів. Під Новотроїцьким та Водяним активізувалися ворожі снайпери.

"На Луганському напрямку, з гранатометів різних систем російсько-окупаційні війська обстрілювали опорні пункти поблизу Новоолександрівки, Кримського та Троїцького", - йдеться у повідомленні штабу.

Як повідомляв ONLINE.UA, 2 травня троє військових ЗСУ загинули в районі Світлодарської дуги, рятуючи свого пораненого побратима.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?