30-а річниця Чорнобиля: Порошенко присвятив трагічній даті відео
Категорія
Україна
Дата публікації

30-а річниця Чорнобиля: Порошенко присвятив трагічній даті відео

30-а річниця Чорнобиля: Порошенко присвятив трагічній даті відео

Президент Петро Порошенко

 поділився відео, присвяченим 30-й річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.


"Нехай спогади про Чорнобильську трагедію завжди об'єднують всіх українців в нашій спільній пам'яті", - написав президент.



Днем раніше, 25 квітня, Порошенко разом з дружиною Мариною відкрив ряд заходів в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький Арсенал", присвячені чорнобильській катастрофі. Він відвідав прем'єру ораторії "Гірка зірка", в основу якої покладено поліські пісні, вірші українських поетів. Під час дійства на моніторі з'являлися документальні кадри з життя людей до аварії на ЧАЕС, хроніки операцій з евакуації населення, ліквідації наслідків трагедії.


Раніше повідомлялося, що

президент Петро Порошенко призначив на посаду глави Військово-морських сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Ігоря Воронченко, який до цього виконував обов'язки глави ВМСУ

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?