300 метрів до ДНР: в мережі з'явилися потужні фото з передової АТО
Категорія
Події
Дата публікації

300 метрів до ДНР: в мережі з'явилися потужні фото з передової АТО

300 метрів до ДНР: в мережі з'явилися потужні фото з передової АТО

Відомий український журналіст Денис Казанський оприлюднив фото з передової бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог журналіста.
Казанський зазначив, що їздив з волонтерами в Мар'їнку та Світлодарськ для передачі теплого одягу, ліків, обігрівачів тощо українським військовослужбовцям.
Читайте також: Бо йовики ДНР влаштували вогняне "шоу" для росТБ: з'явилися подробиці
"Мар'їнка справляє зовсім сюрреалістичне враження. Невелике містечко чітко ділиться на мирну і фронтову частини. Вдень, коли артилерія майже не працює, центр містечка живе своїм мирним життям. Вулицями ходять мами з візочками, хлопці обнімаються з дівчатами в рожевих курточках, всі шибки цілі. Прильоту сюди практично не буває. Буквально в 500 метрах - тотальна розруха. Цілий квартал розбитих снарядами 2-3 поверхових будинків з обгорілими квартирами, зруйновану будівлю інтернату. Це околиця Мар'їнки. Позиції ДНР звідси в 300 метрах, бачив їх через бійниці", - написав він.
"Жили люди, працювали, облаштовували побут. Але одного разу хтось вирішив, що жителів Мар'їнки сильно пригнічують фашисти і потрібно їх звільнити. Спочатку цивільні тут гинули майже кожен день. Зараз в цьому районі вже не залишилося мирних жителів. Всі поїхали, хіба що іноді приїжджають подивитися на масштаби розрухи", - зазначив Казанський.
Читайте також: Бо єць АТО розповів, як смажив шашлики під кулями на Донбасі: опубліковано відео
"На другий день вирушили в Світлодарськ. Ночували в наметі у військових, який опалювався буржуйкою. Незважаючи на грубку, в наметі було холодно, тому доводилося брати в спальник спеціальних зігріваючих котів", - додав журналіст.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися фото наслідків обстрілу бойовиками прифронтової школи на Донбасі.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?