6 людей постраждали в результаті ударів РФ по Харкову
Категорія
Україна
Дата публікації

6 людей постраждали в результаті ударів РФ по Харкову

6 людей постраждали в результаті ударів РФ по Харкову
Джерело:  online.ua

Окупанційні війська ворога продовжують обстрілювати Харків - так, 23 квітня в результаті чергових ударів по місту були поранені чотири людини, ще повідомляють про двох поранених в селі поблизу Чугуєва.

Джерело:  Суспільне Харків

РФ обстрілює Харків - 6 людей поранені

Унаслідок обстрілів російських окупантів удень 23 квітня в північно-західних районах міста розпочалися пожежі. За словами очевидців, з якими поспілкувалися журналісти "Суспільного" палають складські приміщення та приватна садиба, - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що нещодавно місцеві медіа повідомляли про чотирьох загиблих унаслідок обстрілів. Однак очільник Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта заперечив цю інформацію й заявив, що чотири людини в Харкові дістали поранення внаслідок обстрілів, а не загинули. У Чугуївській громаді наразі відомо про двох поранених.

Не можна також не згадати про те, що 21 квітня російські окупанти влаштували обстріл східних околиць міста - в результаті атаки загинуло 2 цивільних та 7 дістали поранення.

У військовій адміністрації повідомили про загалом 56 обстрілів російських окупантів по Харківській області та Харкову. Українські захисники вибили окупантів із трьох сіл на південний захід від Харкова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?