4 людини загинули внаслідок обстрілу Росією Луганської області
Категорія
Україна
Дата публікації

4 людини загинули внаслідок обстрілу Росією Луганської області

4 людини загинули внаслідок обстрілу Росією Луганської області
Джерело:  online.ua

Протягом минулої доби в Луганській області загинули чотири людини, ще чотири були поранені. Окрім того, повідомляється, що 10 будинків російські окупанти зруйнували в Попасній, 13 будинків – у Лисичанську. 

Джерело: Фейсбук-сторінка очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая

РФ обстріляла Луганську область - 4 людини загинули

За словами Сергія Гайдая, армія РФ 27 квітня 29 разів била по мирних помешканнях місцевих мешепнців. Ворог знову застосовував авіацію, системи залпового вогню, ствольну артилерія, мінометну зброя.

По 10 разів ворог обстрілював Попасну та Лисичанськ, чотири, але дуже тривалі рази – Гірську громаду. Зранку стало відомо про ще 10 зруйнованих будинків в Попасній. У Гірському в середу зранку загинув 58-річний місцевий житель, який вийшов на подвір’я біля свого будинку та не встиг сховатися від вогню росіян, у Сєвєродонецьку – 85-річна жінка, у Новодружеську та Лисичанську – два чоловіки, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, ще 4 людини постраждали в результаті атак РФ.

 Потужні обстріли Лисичанська – там знищено 13 будинків. Місто потерпало від вогню росіян упродовж усієї доби 27 квітня.Лисичанськ – великий за площею населений пункт. І тим легше росіянам кудись влучити, а нашим рятівникам складніше швидко відреагувати. Займання через обстріли відбуваються майже по всій території, а це практично 100 кв. км, - розповідає Сергій Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?