5 причин вибрати новий MacBook Air
Категорія
Технології
Дата публікації

5 причин вибрати новий MacBook Air

5 причин вибрати новий MacBook Air
Джерело:  online.ua

Apple MacBook – ноутбук, який обирають професійні дизайнери, блогери, програмісти та бізнесмени. Тобто ті, кому важливі потужність, якість графіки, швидкодія та впевненість, що з будь-яким завданням комп'ютер впорається зі складними завданнями. Пропонуємо до вашої уваги 5 головних переваг цього лептопа.

Продумана до дрібниць ергономіка

MacBook Air неймовірно зручний у користуванні. Ноутбук дуже легкий за рахунок оптимальних розмірів та корпусу з полегшеного алюмінію. Система вентиляції забезпечує чудове охолодження, при цьому працює абсолютно безшумно. Є покриття від дряпання.

Використовується ножична клавіатура Magic KeyBoard з ходом клавіш 1 міліметр. Вона не лише зручна, а й абсолютно безшумна. У неї є нічне підсвічування, тому ви зможете працювати ночами без світла. Тачпад дуже чутливий і може передбачати команди користувачів.

Ідеальна графіка

Макбуки вибирають професійні дизайнери, тому до графіки виробник ставиться з особливим трепетом. У новому поколінні вона була вкотре доопрацьована, і вражає реалістичністю та деталізацією зображення, насиченими та глибокими фарбами. Тому такий ноутбук обирають професійні графічні та відео дизайнери. Збереглася фірмова опція TrueTone,

Потужний процесор

Комп'ютер працює з урахуванням нового процесора М2 – останньої розробки «яблучної» корпорації. За рахунок цього продуктивність та швидкодія зросли майже на 50%. Виробник вніс значні удосконалення в графічний процесор та систему нейронного навчання Neural Engine, що також позитивно позначилося на продуктивності. Навіть у багатозадачному режимі ви не помічатимете втрати швидкості, не зіткнетесь із зависанням системи.

Відмінний камерний модуль та звук

Аудіосистема представлена комплексом із 4 стереодинаміків з підтримкою просторового звуку та 5 мікрофонами студійного класу. Вони забезпечують чудову якість звуку під час запису та відтворення аудіодоріжки. Можна робити професійне озвучування відео без підключення сторонніх пристроїв.

Шикарна автономність

Автономний час роботи ноутбука досягає 18 годин під час перегляду онлайн-відео, а в енергозберігаючому режимі легко протягне цілу добу. Є опція швидкого заряджання.

Хочете купити фірмовий «яблучний» лептоп? Тоді звертайтеся до фірмового інтернет-магазину продукції Apple My Cloud Store. Тут на вас чекають найкращі ціни, офіційні гарантії якості та швидка доставка по всій Україні. Більше інформації ви знайдете на веб-сайті магазину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?