5 причин зробити лазерну епіляцію
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

5 причин зробити лазерну епіляцію

5 причин зробити лазерну епіляцію
Джерело:  online.ua

Для видалення небажаного волосся існує безліч методик і засобів. Зазвичай, щоб обрати для себе оптимальний спосіб, ми пробуємо все, експериментуємо та зупиняємося на тому варіанті, який виявляється найбільш ефективним.

З усіх відомих методів станом на сьогодні найбільший ефект дає лазерна епіляція. Ця процедура вже понад 20 років має величезну популярність у світі. Її роблять не тільки жінки. Представники сильної половини людства охоче відвідують салони краси із бажанням надати своїй шкірі гладкість.

Утім, залишилося ще багато скептиків, які сумніваються у тому, що лазерна епіляція — найкращий спосіб видалення небажаного волосся. У нашій статті ми розповімо про головні переваги лазерної епіляції та 5 головних причин, з яких її все ж таки варто зробити. Детальніше читайте на сайті центру лазерної епіляції та косметології "Люменіс".

Найтриваліший результат

Перша та найголовніша причина — це найбільш витривалий результат. Жоден зі способів видалення волосся не дає такого ефекту. Після проходження курсу процедур Ви забуваєте про проблему небажаного волосся на тривалий час, а точніше — на період від 5 до 10 років.

Не є секретом, що в різних людей результат зберігається відповідно до індивідуальних особливостей організму. Головним чином він залежить від гормонального фону. Якщо немає проблем з ендокринною системою та не порушений гормональний баланс, можна розраховувати на довготривалий результат.

Звичайно, якщо Ви завагітніли чи виникли серйозні захворювання, наприклад, як цукровий діабет, волосся може знову з'явитися. У будь-якому разі, під час дотримання усіх рекомендацій спеціаліста у період проходження курсу процедур, можна розраховувати, що ідеально гладка шкіра зберігатиметься упродовж 3-5 років.

Відсутність побічних явищ

Лазерна епіляція не викликає негативних реакцій шкіри, після процедури немає реабілітаційного періоду. Залишаючи кабінет лікаря, Ви одразу повертаєтеся до звичного ритму життя.

Такі явища, як свербіж, алергія, фолікуліт, подразнення, запалення чи інші неприємності, які часто виникають після використання інших методів, просто відсутні. Ймовірне почервоніння чи невелика гіперемія є варіантом норми й проходять самостійно через декілька годин.

Суворою забороною є свіжий загар. Нагадаємо, що за 2 тижні до чи після сеансу не можна відвідувати пляж та солярій, може з'явитися гіперпігментація та навіть опіки.

Лазерна епіляція проходить без болю

Якщо не враховувати абсолютно безболісне гоління, лазерна епіляція є найкомфортнішим способом видалення волосся. У порівнянні з восковою депіляцією, шугарингом, пінцетом, електроепілятором, лазер не викликає болісного відчуття. Під час сеансу Ви можете відчути легке поколювання чи тепло. Зазвичай, поки спеціаліст проводить лазерну епіляцію, клієнти слухають музику, читають чи навіть працюють у своїх гаджетах.

Для клієнтів, у кого низький болісний поріг, передбачений варіант знеболювання. Перед процедурою на оброблюємо ділянку наноситься місцевий анестетик у вигляді гелю чи спрею, та сеанс проходить з повним комфортом.

Нещодавно на косметологічному ринку з'явився діодний вакуумний апарат Lumenis LightSheer DESIRЕ, застосування якого не потребує знеболювання, оскільки вакуумна технологія повністю виключає будь-які неприємні відчуття.

Лазер позбавляє від врослого волосся

Єдина методика, яка не викликає вростання волосся, навіть якщо Ви схильні до цього явища. Окрім того, вже наявне вросле волосся лазер видалить на першому сеансі та більше вони не з'являться.

Лазерна епіляція безпечна для здоров'я

Сучасні лазерні апарати мають оптимальне співвідношення технічних характеристик — довжину хвилі, тривалість та частоту імпульсу, які дозволяють працювати прицільно. Лазерний промінь розрізнює лише меланін, який знаходиться у волоссі та діє виключно на фолікул. Шкіряні поверхні, внутрішні органи, кров'яна та лімфатична системи не підпадають під дію променю.

Окрім того, косметологічні лазери генерують червоне випромінювання, а воно не завдає шкоди людському організму, на відміну від ультрафіолетових, рентгенівських чи гамма-променів.

Обирайте нові технології

Прогрес дарує нам найкращі можливості. Сьогодні косметологія знаходиться на високому технологічному рівні та процедури з догляду за собою стали максимально ефективними й безболісними.

Видалення волосся за допомогою лазеру — це гарантія того, що Ваша шкіра буде ідеально гладкою та привабливою багато років. Це Ваша упевненість у собі, а також економія грошей та часу, тож, це зручно й вигідно. Удосконалюйте себе й будьте красиві!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?