50-річна сестра Майкла Джексона вперше стала мамою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

50-річна сестра Майкла Джексона вперше стала мамою

50-річна сестра Майкла Джексона вперше стала мамою
Джерело:  People

Популярна американська співачка і сестра легендарного Майкла Джексона - Джанет народила первістка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.
Хлопчик з'явився на світ у вівторок, 3 грудня. Пологи пройшли благополучно.

Читайте також: Знаменита співачка стала мамою вдруге: опубліковані фото
«Джанет Джексон і її чоловік Віссам аль-Мана з трепетом вітали появу на світ сина Ісси аль-Мана. Джанет народжувала, не відчуваючи стресу. Зараз вона відновлює сили в комфортних умовах», - повідомив виданню представник співачки.
Нагадаємо, перші чутки про "цікавий" стан співачки з'явилися ще в травні. Однак сама Джанет підтвердила, що чекає дитину, тільки в жовтні, коли це вже складно було приховувати.
До слова, співачка таємно вийшла заміж втретє в 2012 році. Її чоловік - Віссам аль-Мана - бізнесмен катарського походження.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЗМІ потрапила інформація про те, що у Джанет Джексон вже є дочка, яку вона народила в 18 років. Таку заяву зробив колишній лікар сім'ї Джексон Конрад Мюррей. За його словами, дочці співачки зараз 32 роки. Однак Джанет не коментує ці чутки про свою дорослу доньку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?