57-річний Ніколас Кейдж таємно одружився в п'ятий раз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

57-річний Ніколас Кейдж таємно одружився в п'ятий раз

57-річний Ніколас Кейдж таємно одружився в п'ятий раз
Джерело:  online.ua

Знаменитий голлівудський актор Ніколас Кейдж, особисте життя якого схоже на індійське кіно, знову привернув увагу мільйонів шанувальників до своєї персони. Приводом тому стало його п'яте весілля в Лас-Вегасі, яке відбулася ще 16 лютого, але відомо про нього стало тільки зараз. 57-річний Кейдж таємно одружився на 26-річній японці Ріко Шібаті, з якою познайомився рік тому. Церемонія одруження Кейджа з його новою обраницею пройшла в строгій секретності в одному з готелів Лас-Вегаса, але в мережі вже з'явилися перші весільні фото, передає ONLINE.UA з посиланням на People.

 Ніколас Кейдж та Ріко Шібата (фото - instagram.com/nicolascagefans)

"Це правда, і ми дуже щасливі", - йдеться в заяві 57-річного Кейджа, який підтвердив, що одружився на Ріко Шібаті.

Представники актора розповіли виданню, що дату весілля Кейдж вибрав не випадково - це день народження батька його нової дружини, якого вже немає в живих. При цьому для весільної церемонії Ніколас і його обраниця обрали чорні вбрання. Ріко з'явилася на весіллі в японському кімоно ручної роботи, а Ніколас убрався в смокінг від бренду Tom Ford. Після урочистої церемонії, на якій наречені обмінялися традиційними клятвами по католицьким і синтоїстським звичаям, Кейдж з дружиною відзначили свій шлюб в компанії рідних та друзів. У числі гостей на весіллі була присутня колишня дружина Кейджа Еліс Кім та їх 15-річний син Кал-Ел.

Як відомо, Ніколас Кейдж був офіційно одружений чотири рази. Перший раз він одружився на Патрісії Аркетт, правда, з другого разу - з першої церемонії одруження наречена втекла. Їх шлюб тривав 9 місяців. Вдруге Кейдж одружився на Лізі Марії, дочки Елвіса Преслі. Цей союз проіснував трохи більше трьох місяців. Третьою дружиною Ніколаса стала офіціантка Еліс Кім.

Важливо відзначити, що минулий шлюб Кейджа тривав лише чотири дні. Відносини з 23-річною Ерікою Койке він також зареєстрував у Лас-Вегасі, але вже через чотири дні подав заяву на розлучення. Актор потім говорив, що в момент укладення шлюбу був в стані алкогольного сп'яніння і не усвідомлював своїх вчинків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що третій шлюб Ніколаса Кейджа з Елім Кім протривав 11 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?