61-річна Шерон Стоун похизувалася ідеальною фігурою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

61-річна Шерон Стоун похизувалася ідеальною фігурою

61-річна Шерон Стоун похизувалася ідеальною фігурою
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома голлівудська акторка, зірка фільму "Основний інстинкт" Шерон Стоун знялася у доволі сміливій фотосесії для португальського глянцевого журналу Vogue. Відверті світлини красуня опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

На одному з фото Стоун постала у відвертій позі і була одягнена у піджак на голе тіло, короткі шорти та колготки сіткою. В інтерв'ю вона відверто розповіла про труднощі в акторській кар'єрі.

"Коли я тільки починала працювати в цій індустрії, керівники студій використовували слово fuckable, щоб оцінити, чи достатньо ти хороший, щоб отримати роль. Вони сиділи за столом і обговорювали, хто з нас по-справжньому fuckable. Вони вважали, що я – недостатньо", - зізналася красуня.

Також голлівудська зірка додала, що у кіноіндустрії нехтують жінками.

"Чесно кажучи, жінок не показують такими, якими вони є насправді. Більшість фільмів написані чоловіками, створені чоловіками і продумані з чоловічої точки зору. Вони не замислюються, якими можуть бути жінки, як ми мислимо, що ми відчуваємо. Ось чому багато моїх персонажі або весь час п'яні, або залежні або божевільні", – пояснила Стоун.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голлівудська акторка Шерон Стоун опублікувала фото, на якому вона на пляжі малює аквареллю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?