64-річна бабуся приголомшила мережу розкішною спортивною фігурою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

64-річна бабуся приголомшила мережу розкішною спортивною фігурою

64-річна бабуся приголомшила мережу розкішною спортивною фігурою
Джерело:  online.ua

Нещодавно відоме видання The Sun  вирішило познайомити своїх читачів з неймовірною історією 64-річної Леслі Максвелл. Ця жінка, яку чимало її підписників в Інстаграмі називають "спортивною бабусею", своїм прикладом доводить усім, що мати розкішний вигляд можна в будь-якому віці. Головна пристрасть у житті Леслі – фітнес. Жінка регулярно відвідує спортзал разом із своєю 19-річною внучкою Тією, яка зізнається, що бабуся створює їй певну конкуренцію через постійну увагу збоку чоловіків, передає ONLINE.UA.

"Оскільки вона виглядає неймовірно для свого віку, чоловіки справді приділяють увагу бабусі", – зазначає внучка Тія.

Не можна не звернути увагу на те, що Леслі доволі часто публікує досить відверті фото в Інстаграмі, де за її життям уважно слідкують аж 60 тисяч підписників. Бабуся визнає, що з нею постійно хочуть познайомитися різні чоловіки. Що цікаво, багатьом залицяльникам ледь виповнилося 18 років.

"Я сприймаю це як комплімент. Це дійсно чудово, що вони стежать за мною… Деяким хлопцям близько 18 років, і це справді кумедно. Інколи вони бувають дуже неслухняними", – жартує "спортивна бабуся".

Донька фітнес-зірки зізнається, що їй не надто подобається спосіб життя мами. Вона не проти того, щоб жінка займалася фітнесом, однак наполягає, щоб Леслі припинила публікувати відверті світлини в соцмережі. Проте бабуся на ці вимоги не реагує. Для неї фото в бікіні – це частина роботи. Окрім того, у неї розкішна спортивна фігура, яку вона не хоче приховувати від світу.

"Я беру участь в різних змаганнях, тому звикла виходити на сцену в крихітній білизні. В мене немає проблем, щоб поділитися цим. Адже я не соромлюся свого тіла. Навіщо бути старим і хворим? Це не обов’язково! Чому б не бути на вершині світу, якщо ти це можеш зробити!" – наголосила Леслі Максвелл.

Спортивна бабуся переконана, що своїм прикладом демонструє, що на пенсії життя тільки починається і воно може бути яскравим та щасливим.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, жінка в 73 роки стала фітнес-моделлю - її фото шокували мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?