7 найкращих телесеріалів, які вийдуть на екрани у серпні
Категорія
Культура
Дата публікації

7 найкращих телесеріалів, які вийдуть на екрани у серпні

7 найкращих телесеріалів, які вийдуть на екрани у серпні
Джерело:  online.ua

У серпні на американських телеканалах та стрімінгових платформах вийде кілька десятків нових серіалів та продовжень минулих сезонів. Найбільш цікавими з точки зору критиків та популярності серед аудиторії з цього переліку вважаються:

2 серпня – «Дорогі білі люди» (Dear White People)

Третій сезон серіалу від АМС та шоуранера Джастіна Сімьена майстерно демонструє американський расизм під маскою жанру студентської комедії. «Дорогі білі люди» розкриває не тільки расові упередження, а й інші проблеми сучасної Америки.

7 серпня – «BH90210»

Сіквел культового підліткового серіалу 90-х – «Беверлі-Гіллз: 90210». Продюсерам каналу Fox нарешті вдалося зібрати всіх провідних акторів, за виключенням Люка Перрі, який неочікувано помер кілька місяців тому. Судячі з тізеру, виконавці головних ролей у оригінальному серіалі зіграють самих себе.

15 серпня – «Чому жінки вбивають» (Why Women Kill)

Новий серіал CBS All Access від Марка Черрі – творця «Відчайдушних домогосподарок» і «Підступних покоївок», який розповідає сімейні проблеми, що стали причиною для вбивств у трьох різних епохах – 60-х, 80-х та у нинішньому часі.

16 серпня – «Мисливець за розумом» (Mindhunter)

Другий сезон психологічного трилера Netflix від Девіда Фінчера про серійних вбивць в Америці 70-х років. На глядачів чекає нова порція розслідувань двох спецагентів-психологів Холдена Форда та Білла Тенча. Враховуючи, що на зйомки та постпродакшн другого сезону Mindhunter пішло цілих два роки, прем’єра нових серій не повинна розчарувати.

18 серпня – «Праведні Джемстоуни» (The Righteous Gemstones)

Телеєвангелізм – явище, завдяки якому мільйони американців жертвують десятки мільйонів доларів християнським проповідникам, які, натомість обіцяють глядачам божественні благословення і райське життя вже на Землі. Комедійний серіал HBO «Праведні Джемстоуни» розповідає історію родини карикатурних телевангелістов, в яких жадібність і спрага наживи уживаються з вірою в Спасителя.

25 серпня – «Як стати Богом у Центральній Флориді» (On Becoming a God in Central Florida)

Кірстен Данст грає Кристал Гілл, малозабезпечену, але до крайності амбітну жительку штату Флорида початку 90-х років, яка ставить перед собою мету розбагатіти.

Щоправда, головна героїня обирає не найвдаліший шлях, оскільки стає жертвою шахрайства, яке МЛМ-компанії подають під виглядом специфічною реалізації товарів. І головним конфліктом в серіалі, очевидно, стане протистояння Гілл, яка жадає отримати заповітне місце під Сонцем, з бездушною машиною мережевого маркетингу, націленої на вижимання грошей з довірливих «дистриб'юторів».

Шоу в 2017 році запустив в розробку телеканал AMC, рік по тому воно перекочувало на YouTube Premium, а потім було передано мережі Showtime.

30 серпня – «Карнівал Роу» (Carnival Row)

Нео-нуарне фентезі Amazon Video розповідає про життя міста часів псевдо-Вікторіанської епохи, в якому місцевим жителям доводиться жити разом з біженцями- феями, фавнами та іншими міфічними істотами.

Казка при цьому стикається з жорстокою дійсністю – насильством, сексуальними девіаціями, проституцією, ксенофобією і вбивствами. Злочини підігрівають і без того неспокійну атмосферу містечка, і тому повинні розкриватися терміново – цим займеться детектив Райкрофт Філострейт у виконанні Орландо Блума. Допоможе йому фея-іммігрантка, яку зіграла топ-модель Кара Делевінь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?