Екс-дружина Джонні Деппа зібралася заміж за Ілона Маска
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Екс-дружина Джонні Деппа зібралася заміж за Ілона Маска

Екс-дружина Джонні Деппа зібралася заміж за Ілона Маска
Джерело:  Daily Mail

Голлівудська акторка Ембер Херд, яка нещодавно розлучилася з відомим актором Джонні Деппом, зібралася заміж за мільярдера Ілона Маска.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Інформацію про те, що 30-річна акторка планує спільне майбутнє з мільярдером, підтвердив батько Херд.

За словами чоловіка, його дочка знову готова до створення сім'ї і більш гідної кандидатури, ніж генеральний директор і глава ради директорів Tesla Inc, для цього знайти складно.

Читайте також: Ілон Маск розповів, коли представить першу вантажівку Tesla

"Вона хоче стати розсудливою, створити сім'ю", - повідомив батько Ембер.

Акторка та мільярдер познайомились на знімальному майданчику фільму "Мачете вбиває" в 2013 році: і Ембер, і Ілон виконали епізодичні ролі в картині. А вперше про їх роман заговорили минулого літа. Пару неодноразово бачили разом на вулицях Лондона і Майамі. Говорять, що саме мільярдер і став причиною розриву Херд та Деппа.

Нагадаємо,  Херд подала на розлучення з Деппом 23 травня 2016 року. В якості причини були вказані непереборні протиріччя.
А в серпні того ж року актори завершили свій скандальний шлюборозлучний процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?