78-річний російський актор став батьком втретє: з'явилися подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

78-річний російський актор став батьком втретє: з'явилися подробиці

78-річний російський актор став батьком втретє: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Відомий російський актор Еммануїл Віторган став батьком втретє. 56-річна Ірина Млодик подарувала чоловікові спадкоємицю, яку назвали Етель.

Радісною новиною про народження дочки 78-річний Віторган поділився на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Відомому російському співакові сурогатна мати народила другу дитину - CМИ

В інтерв'ю російським ЗМІ Віторган розповів, що дочка, яка з'явилася на світ 21 лютого, дуже схожа на внука ( сина Ксенії Собчак - Платона). При цьому дівчинка дуже спокійна - вона практично не плаче, поїсть і спить.

Новоспечена мати Ірина Млодик також розсекретила таємницю своєї вагітності. Вона розвіяла всі чутки про сурогатну матір, запевнивши, що самостійно виносила і народила дитину.

"Ми з Еммочкою (Еммануїлом Віторганом - ред.) давно мріяли про дитину. Але спочатку мені потрібно було подолати проблеми з моїм здоров'ям. Довелося почекати майже 20 років, щоб вирішити їх", - зізналася дружина Віторгана.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше герой серіалу "Кухня" став батьком вперше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?