Брат погибшей в ДТП девушки обвинил Дыминского в смерти сестры
Категория
Спорт
Дата публикации

Брат погибшей в ДТП девушки обвинил Дыминского в смерти сестры

Брат погибшей в ДТП девушки обвинил Дыминского в смерти сестры
Источник:  Sport Arena

Трагедия в семье Мацевко произошла вчера, когда в Opel, которым управляла его сестра Наталья, врезалась машина, принадлежащая Дыминскому.

На своей странице в Facebook Степан Мацевко изложил свою версию произошедшего. Далее приводим прямую речь языком оригинала и без правок.

«Друзі, вчора в мене в родині сталася біда».

«Погань, що називається Петро Димінський, вбив мою сестру Наталю Трілу».

«Близько 15.00 год. вона виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де вона проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра. Після ДТП Петро Димінський, як останнє лайно, не надавши першої медичної допомоги, пересів в позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку. Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував що це він був за кермом Мерседеса».

«Зіткнення було дуже сильним, з авто сестри не залишилося нічого, мерседес злетів в кювет і врізався в дерево. Але чомусь на водію, який стверджує що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця. Також є свідки, які бачили як Димінський пересідав у позашляховик. Тепер він максимально замітає сліди і уникає кримінальної відповідальності».

«Не можна залишати вбивцю без покарання. Якщо ця потвора зараз уникне відповідальності — завтра вона і надалі буде вбивати невинних людей».

«Прошу Вашої допомоги у зборі додаткових свідчень та інформації з телефонів, фотоапаратів чи відеореєстраторів. ДТП сталася близько 15.10 год. в с. Ямельня».

Напомним, вчера СМИ сообщали, что в результате аварии возле села Ямельня Яворивского района Львовской области в результате ДТП погибла 26-летняя девушка.

Петр Дыминский считается одним из наиболее богатых людей Западной Украины и имеет большое влияние в своем регионе. С 2002 по 2005 год был народным депутатом Украины IV созыва.

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?