Тренер Эстерсунда: «Я дуже щасливий і гордий за гравців»
Категория
Спорт
Дата публикации

Тренер Эстерсунда: «Я дуже щасливий і гордий за гравців»

Тренер Эстерсунда: «Я дуже щасливий і гордий за гравців»
Источник:  Sport Arena

Зоря розчарувала своїх фанів і розпочала груповий турнір Ліги Європи с поразки 0:2.

«Я дуже щасливий і гордий за гравців. Вони бігали, грали, боролися. Було важко перебудовуватися в першому таймі, але нам пощастило, що після першого тайму було 0:0. У другому таймі Зоря додала, але нам вдалося перебудуватися — і ми виграли».

«Провів заміну і передав з гравцем записку, яка обійшла всю команду? Нічого надзвичайного, просто тактична перебудова на полі. Як ви побачили — ми з 4 захисників перейшли на 3. Це була установка, яку дали, щоб гравці швидше зрозуміли, як грати»

«Було важко звикнути до поля і до атмосфери. Ми хотіли грати якомога вище, але не завжди виходило. Ми додали в захисті наприкінці матчу — і досягли результату. Ми підлаштовувалися під тактику Зорі, яка переходила з 4 півзахисників на 3. Намагалися покращити свою гру — і це вийшло».

«Це була історична перемога. Ми пишемо нову історію», — вважає Поттер.

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?