"Зірка" - "Шахтар". Анонс, суддя, трансляція
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Зірка" - "Шахтар". Анонс, суддя, трансляція

"Зірка" - "Шахтар". Анонс, суддя, трансляція
Джерело:  online.ua


"Зірка" та "Шахтар" відкриватимуть 10-й тур української Прем'єр-ліги. До вашої уваги - анонс цього протистояння.


23 вересня 2017 року. 10-й тур УПЛ. 14:00
Стадіон: "Зірка" (Кропивницький)
Суддя: Євген Арановський
ТБ: "Футбол 2"


Текстову трансляцію дивіться ТУТ

.


"Зірка"



Ситуація в команді із Кропивницького зараз доволі непроста: в останніх трьох поєдинках підопічні Монарьова кожного разу покидали поле переможеними та ще й вилетіли з Кубка України від нижчелігової "Таврії". За чутками, від результатів кропивничан у найближчих поєдинках залежатиме майбутнє наставника команди, адже терпець керівництву "Зірки" таки вривається. Зрештою, здається, що саме функціонери клубу винні у результатах команди, оскільки, відпустивши влітку кістяк команди, вони таки не зуміли знайти їм гідну заміну. Песимізму також додає і той фактор, що сьогоднішній поєдинок пропустить через дискваліфікацію один із ключових гравців "Зірки"

Максим Драченко

, без якого кропивницькому колективу буде дійсно складно в центрі поля.


"Шахтар"



Окрім травмованих Малишева та Кривцова, не допоможуть "гірникам" сьогодні

Фред

(перебір жовтих) та

Даріо Срна

(ситуація із допінгом). Саме тому очікується, що сьогодні чемпіони України вийдуть із нетиповим для останніх поєдинків складом. Все ж будь-хто зі гравців донецького клубу точно не поступається рівнем своїм сьогоднішнім суперникам та без проблем може замінити вищезгаданих футболістів. Не зумівши перемогти в останньому поєдинку "Чорноморець", сьогодні підопічні Фонсеки їдуть в Кропивницький вкрай налаштовані та сконцентровані й перш за все хочуть нарешті потішити своїх вболівальників переконливим поєдинком у внутрішньому чемпіонаті.


Коефіцієнти букмекерів

:


Перемога "Зірки" - 13


Нічия - 5.5


Перемога "Шахтаря" - 1.2


Прогноз від

Sportanalytic.com

: 0:2


Сайт

Sportanalytic.com

, читай новини про спорт українською!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?